Bardzo ładna wieprzowina, pozdrawiam!
Zabutelkować i sprzedawać
Chyba zawekować???
Zabutelkować... i nalepić akcyzę
ooo, ale widoczek (nr 1)!
Przekraczanie Wieprza trwało długo właśnie przez takie widoczki
Dla amatorów francuskiej kuchni chciałeś powiedzieć. ;)
Nie, chciałem napisać to co napisałem... najpierw trzeba pokonac te krwiożercze bestie, a dopiero potem mogą się nimi zająć amatorzy francuskiej kuchni.
Z Dużej Chrumy - mały wieprz!
Bardzo ładna wieprzowina, pozdrawiam!
OdpowiedzUsuńZabutelkować i sprzedawać
UsuńChyba zawekować???
UsuńZabutelkować... i nalepić akcyzę
Usuńooo, ale widoczek (nr 1)!
OdpowiedzUsuńPrzekraczanie Wieprza trwało długo właśnie przez takie widoczki
UsuńDla amatorów francuskiej kuchni chciałeś powiedzieć. ;)
OdpowiedzUsuńNie, chciałem napisać to co napisałem... najpierw trzeba pokonac te krwiożercze bestie, a dopiero potem mogą się nimi zająć amatorzy francuskiej kuchni.
UsuńZ Dużej Chrumy - mały wieprz!
OdpowiedzUsuń