piątek, 26 maja 2017

Czy Wieprz chrumka?

Nie, Wieprz kumka.



Kum kum, rade rade rade..





Żądni wrażeń mogą wynająć tę łódź i wyruszając na wieprzańskie safari zapolować na krwiożercze ropuchy i świnki morskie.



9 komentarzy:

  1. Bardzo ładna wieprzowina, pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zabutelkować i sprzedawać

      Usuń
    2. Zabutelkować... i nalepić akcyzę

      Usuń
  2. ooo, ale widoczek (nr 1)!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przekraczanie Wieprza trwało długo właśnie przez takie widoczki

      Usuń
  3. Dla amatorów francuskiej kuchni chciałeś powiedzieć. ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie, chciałem napisać to co napisałem... najpierw trzeba pokonac te krwiożercze bestie, a dopiero potem mogą się nimi zająć amatorzy francuskiej kuchni.

      Usuń
  4. stryjek_huann26 maja 2017 13:20

    Z Dużej Chrumy - mały wieprz!

    OdpowiedzUsuń